Fuldautomatisk anlæg

Store dele af produktionen foregår på fuldautomatiske anlæg, det sikre en ensartet kvalitet og et præcist resultat hver gang. Hos Grædstrup Stål arbejder vi ud fra en nul-fejls-strategi, som rækker fra den første svejsning til det sidste færdige spær.

Strategien gælder også ved specialopgaver, hvor vore dygtige smede løser opgaven manuelt med rutine og overblik. Også her følger kvaliteten med helt automatisk.

Bore / save anlæg

Grædstrup Stål kan bore og save stålbjælker i store længder og dimensioner, altid med den samme høje samlekvalitet. Disse bjælker er foruden spær bl.a. velegnet til søjle- og bjælkekonstruktioner ved etagebyggerier, siloer m.v. Filer overføres automatisk fra CAD-systemet til save/boreanlægget, når projekteringen er afsluttet.

Også her kan du naturligvis få både standard- og specialløsninger.

Klippe / lokke anlæg

Mange af de forskellige beslag, vi bruger i produktionen, fremstiller vi selv på fuldautomatiske klippe/lokke anlæg.

Det giver os den præcise kvalitet, vi altid forventer af os selv. Samtidig kan vi med kort varsel og stor fleksibilitet lave den model, der passer bedst til hver enkelt opgave.

Følg os på Facebook​

Vi holder vores Facebookside opdateret med vores nyeste projekter.

Giv os et like og følg med i vores tilbud og aktiviteter.​

Om os

Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 70´erne og råder i dag over 14.000 m2 produktionsareal. Vi leverer både efter mål og standardspær.

Stålkonstruktioner, stålhaller, spær, standardspær, stålprofiler, stålspær efter mål, gitterspær, specialkonstruktioner, stålbjælker, opførelse af landbrugs, idræts, lager- og industrihaller.

Salgs- og leveringsbetingelser

Se vores privatlivspolitik her

Kontakt os

GRÆDSTRUP STÅL A/S

Hamborgvej 6, DK-8740 Brædstrup

Åbn i Google Maps

Telefon: 75 76 01 00

E-mail: info@gsas.dk

CVR: ​15577738