Produkter

For Grædstrup Stål er hver enkelt kunde speciel, uanset om du har brug for standard- eller specialløsninger.

Vi kan levere hurtigt (ekstra hurtigt, hvis de standardspær, vi altid har på lager, kan klare opgaven) og effektivt til alle typer opgaver – også dem med specielle mål, vinkler og dimensioner. Vi spænder bredt og rammer alligevel altid præcist, og har du brug for sparring og ideudvikling, inden dine tanker skal gøres til virkelighed, står vores dygtige konstruktionsafdeling altid klar til at hjælpe.

På denne side kan du læse mere om vore mange varianter

Der kan være store forskelle imellem dem – men kvaliteten og den tætte dialog med dig som kunde er altid bygget med ind.

På vores spærtypeoversigt kan man bl.a. se de enkelte spærtypers former. Vælg altid en type, som passer til jeres brug af hallen, der kan være stor forskel af udnyttelsesgraden.

Følg os på Facebook​

Vi holder vores Facebookside opdateret med vores nyeste projekter.

Giv os et like og følg med i vores tilbud og aktiviteter.​

Om os

Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 70´erne og råder i dag over 14.000 m2 produktionsareal. Vi leverer både efter mål og standardspær.

Stålkonstruktioner, stålhaller, spær, standardspær, stålprofiler, stålspær efter mål, gitterspær, specialkonstruktioner, stålbjælker, opførelse af landbrugs, idræts, lager- og industrihaller.

Salgs- og leveringsbetingelser

Se vores privatlivspolitik her

Kontakt os

GRÆDSTRUP STÅL A/S

Hamborgvej 6, DK-8740 Brædstrup

Åbn i Google Maps

Telefon: 75 76 01 00

E-mail: info@gsas.dk

CVR: ​15577738