Produktion

Vi agerer hurtigt

Produktionen hos Grædstrup Stål har et formål: At udnytte ressourcerne optimalt, så vore kunder får det bedst mulige resultat.

Med et stort lager af råvarer kan vi altid sætte en ny ordre hurtig i gang i produktionen. I nogle tilfælde kan vi levere inden for få dage, så din byggeproces ikke bliver unødigt forsinket. Det sikres bl.a. af en produktionsgang, der er automatiseret store dele af vejen gennem fabrikken.

Vi er fleksible

Selvfølgelig kan du få standardspær hos Grædstrup Stål. Vi leverer naturligvis også gerne specielle løsninger til præcist dine behov og ønsker.

Vores dygtige konstruktionsafdeling hjælper gerne med at finde det optimale design på din nye stålkonstruktion. Vi vil altid gerne hjælpe med sparring og gode råd. Grædstrup Stål har over 40 års erfaring i at være fleksible – den erfaring deler vi gerne med dig.

Grædstrup Stål råder over flere konstruktionsberegner programmer, derfor har vi mulighed for at beregne konstruktionen efter alle landes krav.

Vi leverer kvalitet

Grædstrup Stål er kendt for præcision, både i leveringstid og i kvalitet, hele vejen – fra svejser, skæringer og gennem den fuldautomatiske pulverlakering – er vi trimmede og effektive.

Desuden søger vores dygtige montører for, at din nye stålkonstruktion bliver monteret effektivt og korrekt – uden spild af tid. Vore montører går ikke hjem, før de er færdige – uanset hvad klokken er. Hos Grædstrup Stål stopper kvaliteten nemlig ikke ved fabriksdøren, den følger med ud på byggepladsen.

Følg os på Facebook​

Vi holder vores Facebookside opdateret med vores nyeste projekter.

Giv os et like og følg med i vores tilbud og aktiviteter.​

Om os

Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 70´erne og råder i dag over 14.000 m2 produktionsareal. Vi leverer både efter mål og standardspær.

Stålkonstruktioner, stålhaller, spær, standardspær, stålprofiler, stålspær efter mål, gitterspær, specialkonstruktioner, stålbjælker, opførelse af landbrugs, idræts, lager- og industrihaller.

Salgs- og leveringsbetingelser

Se vores privatlivspolitik her

Kontakt os

GRÆDSTRUP STÅL A/S

Hamborgvej 6, DK-8740 Brædstrup

Åbn i Google Maps

Telefon: 75 76 01 00

E-mail: info@gsas.dk

CVR: ​15577738