Levering og montering

Grædstrup Stål leverer og monterer altid til den aftalte tid. Vi tager medansvar for, at dit byggeri holder tidsplanen – det gør vi med en skarp logistik, vores faste nul-fejls-strategi, samt ikke mindst vores dygtige og erfarne montører, som ikke går hjem, før arbejdet er afsluttet ordentlig af.

Vi har fire biler, der kører landet rundt (og også til udlandet) og sørger for den korrekte montering af din nye stålkonstruktion.

Desuden bruger vi under montagen et meget fleksibelt system vedr. fastgørelse på bygherres sokkel. 

Vi sender nedstøbningsbeslag ud i forvejen, som skal støbes ned i soklen, ved montage af stålkonstruktionen påsvejser vore montører fodsko på nedstøbningsbeslagene, derved har vi mulighed for at korrigere for små unøjagtigheder. Hvis kunden ønsker det, kan vi også montere på ankerbolte.

Følg os på Facebook​

Vi holder vores Facebookside opdateret med vores nyeste projekter.

Giv os et like og følg med i vores tilbud og aktiviteter.​

Om os

Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 70´erne og råder i dag over 14.000 m2 produktionsareal. Vi leverer både efter mål og standardspær.

Stålkonstruktioner, stålhaller, spær, standardspær, stålprofiler, stålspær efter mål, gitterspær, specialkonstruktioner, stålbjælker, opførelse af landbrugs, idræts, lager- og industrihaller.

Salgs- og leveringsbetingelser

Se vores privatlivspolitik her

Kontakt os

GRÆDSTRUP STÅL A/S

Hamborgvej 6, DK-8740 Brædstrup

Åbn i Google Maps

Telefon: 75 76 01 00

E-mail: info@gsas.dk

CVR: ​15577738